Dtum
Login with Facebookk
1915 | November

FTC – BAK 4:1 (2:0)

Üllői-ut – 2000 néző Bíró: Veress Imre dr.
Az FTC Schlosser és Payer nélkül állt fel, a kiket Puskás és Wiener helyettesítettek, míg a BAK szokott csapatát szerepeltette. Ha az FTC-ből ma Schlosser energikus áttöréseit a csatársor érezhetően nélkülözte, mert Schlosserrel az FTC kénye kedvére szerezhette volna a gólokat. Ellenére azonban a csatársor bántóan hiányos játékának, még így is négy gólt szereztek a zöld-fehérek, nem nagy dicsőségére a BAK védelmének.

Egyetlen mozgékony és fürge játékosa az FTC-nek a középcsatár helyét betöltő Toldi volt, míg Puskás nagyon gyengén helyettesítette Schlossert. A halfsor erélyesen, de csapkodóan játszott. Hegyi és Farkas még mindig nem tudnak durvaságaikról leszokni, valószínűen addig, amíg egyszer olyan bíróra akadnak, aki nem fogja egyszerű figyelmeztetéssel beérni, hanem az első figyelmeztetés után egyszerűen kiállítja őket. Elvégre amatőrsportban a játékosok nem tartoznak eltűrni, hogy testi épségük folyton veszélyeztessék.

A BAK nem tudott lábra kapni, játékosainak hiányos technikai készültsége megakadályozta, hogy egészséges akciókat vezessen. Engel jobbszélső volt az egyetlen, aki megbízhatóan játszik, de teljesen magára van hagyatva. A halfsor nem üti meg az elsőosztályu klasszist. A közvetlen védelmet gyengén támogatja, a támadásnak pedig csak ritkán megy a segítségére.

A hátvédek közül Kucsera volt jobb. Binder és Puskás lőtték az FTC góljait az első félidőben. A II. félidő első gólját Borbás lövi a BAK üresen hagyott kapujába és Binder négyre egészíti ki az FTC szériáját. A 45. p.-ben a BAK is elér egy gólt Engel révén. Meg kell még emlékeznünk Szamosyról, az FTC kapusáról, aki elég jó erőnek ígérkezik. A BAK erőtlen támadásai természetesen nem voltak alkalmasak a tűzpróbára.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98