Dtum
Login with Facebookk
1927 | Április

Csillagvizsgáló

Buster Keaton önzetlen sztárnak nevezhető, mert a „Generális” című film címszerepét átengedte egyik kollegájának és ő megelégedik a szóbanforgó generális mozdonyának vezetésével is. Buster tehát egy mozdonyvezető szerepét fogja játszani legújabb filmjében, amely az amerikai polgárháborúban játszik és minden jelente történelmi tény. Természetes, hogy a „faarcú” filmcsillag ez alkalommal is rendkívül mulatságos lesz.

 

Greta Garbo még mindig nem nyugodott meg egészen. Legutóbb, amikor befejezte többnapos sztrájkját, azt hitték, hogy gázsiemelési ügyét már elintézték. A filmcsillag jelenleg 2500 dollár hetifizetést kap, de az United Artist 5000 dolláros gázsit ígér neki az esetben, ha az M-G-M gyárnál jelenlegi szerződését fel tudja bontani. Emiatt van tehát a nagy harc.

 

Kedves Mozisztriusz doktor, mit csinál jelenleg Charlie Chaplin?


- Egyelőre dolgozni szeretne. Be akarja fejezni a „Cirkuszt”-t és azután valószínűleg Európába jön. A legújabb hírek szerint Charlie semmiesetre sem megy többé vissza Hollywoodba. Felesége nem igen talált otthon pénzt, mert összesen egy 75.000 dolláros bankbetétet tudott lefoglaltatni. Ezenkívül Charlie berendezett villáját foglalták le.

 

Műtermét, amely a „Chaplin Studio Corporation” nevet viseli, nem tudják lefoglalni, mint ahogyan nem kerültek zár alá a „Cirkusz” film díszletei sem. Ezeket a díszleteket különben legközelebb New-Yorkba szállítja Chaplin, hogy legújabb filmjét befejezhesse. A szállítás 20.000dollárba kerül.


Egyébként a két fél ügyvédje állandóan tárgyal egymással, hogy a válási botrányt békésen intézzék le. Valószínű, hogy Chaplin háromnegyedmillió dollárt fog fizetni feleségének és ezzel szemben megkapja legkisebb gyermekét. Az egyezség után Chaplin hibájából és hűtlen elhagyása címén mondanák ki a válást. Egyelőre csak ennyit Chaplinről.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Buster Keaton Greta Garbo Charlie Chaplin és Merna Kenedy a Cirkusz című film egyik jelenetében. A film felvételeit Chaplin válási botránya miatt félbe kellett szakítani
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98