Dtum
Login with Facebookk
1928 | Április

Filmsztárok otthon

Marek Mulhall nagyon szereti a kutyákat – Milton Sills könyvtára a legszebb Hollywoodban – Barthelmess órákig játszik a kisleányával – Ken Maynard rádiórajongó – Antonio Moreno mindennap krémeslepényt eszik.


A filmország meseország és ennek a meseországnak vannak tündérei és hercegei, itt kacsalábon forgó kastélyok vannak varászos kertek közepén. A tündérek és királyfiak bizony rosszul festenének szűk, sötét szobákban s ezért nem is akarjuk, hogy a filmsztárokat olyan keretben mutassuk be, amely nem előnyös rájuk nézve.


Ha az ember a filmen szép dekorációkat, pompás termeket, csodálatos bútorozott szobákat lát, akkor elámul és azt mondja, hogy mindez nem is létezik a valóságban. Tévedés. A filmsztárok ilyen szép környezetben élnek. Mindegyik gazdag, sőt nagyon gazdag, érthető tehát, hogy amilyen fényűzést kertben, házban és bútorban ki lehet fejteni, az mind megtaláljató a filmszár otthonában.


Pompás és csodálatos kertek közepén még csodálatosabb paloták, kastélyok és villák állanak ezekben laknak a film koronázatlan királyai, akik – mint alább ki fog derülni, - a legjobban csak otthon érzik magukat. Legtöbb filmszínész nős, feleségük és gyermekeik vannak, akiket nagyon szeretnek és a legszívesebben az ő társaságukban töltik el minden szabadidejüket, mert kinn a világban annyian üldözik őket, különböző kérdésekkelés kérésekkel, hogy ha csak tehetik hazamenekülnek.

*

Jack Mulhall, az ismert fiatal filmszínész spanyol stílusban épített villában él. Fiatal házas, nincsenek gyermekei és rajongásig szereti a kutyáját. Órákon kersztül foglalkozik a kutyájával.

*

Lloyd Hughes szintén nagy kutyabarát. Ha látogató jön hozzá, az első kérdése mindig az, hogy mit szólnak a kutyájához. Egyébként kitünően hegedül és esténként órákon keresztül klasszikusokat játszik.

*

Milton Sills nagyon otthonülő. Minden idejét felesége és kisleánya társaságában tölti, de arról is nevezetes, hogy az ő könyvtára a legszebb egész Hollywoodban. Nagy előszeretettel gyűjti a régi könyveket és azt mondják, hogy valóságos vagyont fektetett régi folánsokba.

*

Norma Sheare jó háziasszony és ha otthon van, állandóan dolgozik. A háztartás ezer apró gondját és baját, szívesen vállalja és örül, ha esténként egy félórára leülhet a zongorája mellé.

*

Richard Barthelmess, aki a mult évben vált el feleségétől és azóta ismét megnősült, minden szabad idejét a kisleánya Mary Hay társaságában tölti. Felesége Kathryn Wilson filmszínésznő csak újév óta asszonya a Barthelmess-háznak.


A járókelők gyakran látják a filmszínészt házának kertjében, amikor négykézlábon mászkál a gyepágyakon és hátát kisleányát lovagoltatja.

*

Drága, vagyontérő színes ablakok díszítkik Billy Dove boudoirját. Ő is otthon érzi magát a legjobban. Idejét hímzéssel, hárfázással és tenniszezéssel tölti el, de nem kis idejét veszi igénybe a házimunka sem.

*

Antonio Moreno, ha nem filmezik, majdnem mindig otthon található. Gyönyörű helyen fekszi a villája. Hollywood legmagasabb pontján a lakásából és az ablakokon keresztül egész Hollywood panorámája látszik.

 

Moreno sokat dolgozik a kertben. Gyümölcsfáit ápolja, rózsafákat nyeseget, a veteményeskertet gyomlálja és lugasokat épít. A baromfiudvarban való tartózkodás is a legkedvesebb szórakozásai közé tartozik.


Sokat olvas és sokat eszik, amit annak tulajdonít, hogy majdnem minden szabad idejét a levegőn, fizikai munkával tölti el. Minden ételt válogatás nélkül megeszik, de ha nincs krémeslepény az asztalon, akkor egész nap vigasztalan… Éppen ezért a felesége – aki különben nem szereti a krémeslepényt, - mindennap sajátkezűleg süti meg férje kedvenc ételét.
-

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Antonio Moreno felesége társaságában hollywoodi otthonában reggelizik Lloyd Hughes hollywoodi háza előtt kedvenc kutyájával William Collier otthon Conrad Nagel kisgyermekével villájának kertjében reggelizik
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Reggeltől alkonyatig ropogtak a puskák a nemzetközi lövészversenyen Reggeltől alkonyatig ropogtak a puskák a nemzetközi...
A Szent István jubileumi évvel kapcsolatos nemzetközi lövészversenyt...
Ötven koronára emelik a villamos diját Ötven koronára emelik a villamos diját
Zilahi Kiss Jenő tanácsos jóvoltából, a főváros egy uj üzemmel...
Nemzetközi díjbirkózás a Beketow-czirkuszban Nemzetközi díjbirkózás a Beketow-czirkuszban
Augusztus hó 27-e óta nagyszabásu díjbirkózás folyik a városligeti...
A franciák kiürítik Frankfurtot és a Majnamenti vidékeket A franciák kiürítik Frankfurtot és a Majnamenti vidékeket
A Petit Parisien értesülése szerint Frankfurtot a francia csapatok...
A bubifrizura legnagyobb diadala A bubifrizura legnagyobb diadala
Fekete Irén, a kiváló aradi színművésznő nemcsak tehetségéről, de...
Egyszeri inségjárulékot vetnek ki a városi adózókra Egyszeri inségjárulékot vetnek ki a városi adózókra
A belügyminiszter az 1932-33. évi inségenyhitő tevékenység...
A Rókus küszöbén esett össze egy úriasszony és zárdanövendék leánya A Rókus küszöbén esett össze egy úriasszony és zárdanövendék...
Az este 9 óra tájban két támolygó nő jelent meg a Rókus- kórház...
A diploma katasztrófája A diploma katasztrófája
Kultuszminiszterünk vasárnapi cikkében óva inti a magyar társadalmat...
Corinthián vándordij Corinthián vándordij
A kitünő formában levő budai csapat teljesen beigazolta az MTK, TTC...
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98