Dtum
Login with Facebookk
1928 | Augusztus

Pola Negrit szombat este Párisban a Bois-ban sétalovaglás közben levetette a lova

Pola Negrit szombat este Párisban a Bois-ban sétalovaglás közben levetette a lova, sérülései azonban nem életveszélyesek.

Pola Negrit, aki férjével, Midvani herceggel együtt ezidő szerint Párisban tartózkodik, szombaton este könnyen sulyossá válható baleset érte a Bois de Boulegneban. Pola Negri és férje az alkonyati órákban sétalovaglásra indultak.

 

Ott, ahol a St. Cloudi-ut keresztezi a főfasort, óriási puffogással egy motorkerékpáros robogott el előttük, amitől a két ló megbokrosodott. Midvani herceg erős kézzel meg tudta fékezni lovát, Pola Negrit ellenben levetette a paripa, kegyetlenül megrugdosta, zuzódásokat szenvedett, sérülései azonban nem életveszélyesek. Midvani lóhalában vágtatott egy automobilért, Pola Negri ezalatt ájultan hevert a füben és néhány perccel később beszállították egy neuillyi szanatóriumba. A Reggel tudósítója vasárnap délután fölkereste Pola Negrit, akinek szobája valóságos virágoskertté változott.


A müvésznő és férje nem veszik tulságosan tragikus a balesetet. Elmondták, hogy csak néhány napra jöttek Párisba, mert az őszt a herceg seraincourti kastélyában kivánják tölteni.
-Én nem akartam ezt a reklámot – hangoztatja mosolyogva Pola Negri -, elég volt a reklámból a válási hirrel kapcsolatban.
-Akkor valamire mégis jó volt ez a baleset – nevet Midvani herceg -, legalább alkalmat ad arra, hogy megcáfoljuk a válás hirét.
Pola Negri tehát nem válik, ez most kétségtelenül meg van állapítva, a lovasbaleset után. A lópatkó néha csakugyan szerencsét hoz….

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98