Dtum
Login with Facebookk
1929 | November

A Röntgennel kezelt rák

A fehérvérűség, ez a rettenetes betegség, amellyel szemben jóformán tehetetlen az orvostudomány, szintén meggyógyul a Röntgen-kezeléstől, fájdalom, csak időlegesen. Mindenesetre évekre hosszabbíthatják meg vele a beteg életét.

A tuberkulózis kezelésében is egyre nagyobb szerepet játszik a Röntgen-sugár. Behatol a tüdőbe, megtámadja a kóros szöveteket, elpusztítja őket, legalább részlegesen, a tüdővész meggyógyul, vagy lassúbbá válik a betegség tempója és a beteg életét ez utóbbi esetben is esztendőkkel hosszabbítottuk meg. A gyomorfekélyek nagy hányada is meggyógyul Röntgen-kezelésre és azoknak, akik már hosszabb ideje szenvednek ebben a néha végzetessé való betegségben, azt ajánlom, hogy okvetlenül próbálkozzanak meg a Röntgennel.

Az asztma az esetek több mint negyedrészében meggyógyul, ha Röntgen-sugárral kezeljük a fuldokló, minden pillanatban halálukat érző betegeket. Ami már most a bőrgyógyászatot illeti, itt szinte beláthatatlan, hogy milyen hatalmas szerepe van a röntgenezésnek. Bőrrákok, sömörök, psoriasisok legkülönbözőbbjeit gyógyítjuk biztos sikerrel.

A Röntgen-sugárnak van egy kitűnő tulajdonsága, amely főleg a rákok kezelésénél világlik ki. Tudjuk, hogyha egy rákot a sebész kioperál, akkor az esetek nagyrészében kiújul a betegség a test távolabbi részeiben.

A Röntgennel kezelt rákok viszont, ha meggyógyulnak, akkor legtöbbször teljesen rendbejönnek, a betegség nem újul ki többet. Ilyen-szempontból ajánlatos az operációval eltávolítandó rákokat is, illetőleg a környező részeket is Röntgennel kezelni, hogy a betegség visszatérésének, a recidivának eshetőségét a minimumra csökkentsük.

A Röntgen-technika egyre fejlődik és a legfrissebb gyógyítási eredményeket annak köszönhetjük, hogy - népszerűen kifejezve - jóformán minden beteg szervnek megtaláltuk a maga külön Röntgen-sugarát, amely erre a szervre leginkább hat és a legkedvezőbb természetű gyógyítást hozza létre.

A modern Röntgen-orvos majdnem úgy dolgozik, mint a sebész. Az operatőr tudja, hogy most finomabb, most durvább késsel kell vágni, ugyanúgy tisztában van a Röntgen-orvos azzal, hogy erre a gyomorfekélyre ilyen Röntgen-sugarat kell bocsátanom, ennek a szemdaganatnak az lesz a legmegfelelőbb, hajeltávolításhoz viszont ezt a minőségűt kell használnom és így tovább...

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Mellkas Röntgen-fotoja Röntgen- besugárzó készülék a chicagói egyetem klinikáján Sztereokopikus Röntgen-átvilágítás Siemens-féle szerkezettel Röntgen-fényképezőkészülék
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98