Dtum
Login with Facebookk
1931 | Október

Az idei bundadivat

Ritkán volt még a szőrmének olyan szüretje, mint az idén Párisban. A divatirány a kissé sveifolt mellett, az egyenes, bőszabásu, u.n. klasszikus forma, amelynek az a nagy előnye is megvan, hogy mindenkit előnyösen ruház és a divat egyre változó szokásai rajta egyhamar ki sem foghatnak.


A legdivatosabb szín a barna és a fekete. Barna szőrmékben persze a valódi kanadai nercz vezet s ennek legszebb helyettesítői a kanadai naturpézsma és a legjobb minőségű peshanicky. De itt vannak a csikók, minden elképzelhető színárnyalatban és ide sorolhatók még a beige, barna- és cobolyszínű szibériai mókusbundák is.


A fekete szőrmék listavezetője persze a nagy értékű valódi Breitschwanz perzsa. Legjobb helyettesítői a perzsaláb és a Breitschawnz csikó.


Rövid, délelőtti, u.n. kimenőke célokat remekül szolgáló tortteur sportbundákat lanszíroz a divat azok számára, akik egyfelől takarékoskodni akarnak, avagy még van esti és délutáni célokat szolgáló hosszu bundájuk is.


Meg kell emlékeznünk a nagy rókadivatról. Itt a remek ezüst és kék rókák mellett az ujszínű kakaó, beige, homok és halovány piros színek emelkednek ki. De a kosztümök és paletók prémezéséről is gondoskodott a divat. Csodálatosképpen itt figyelemmel volt a jelenlegi gazdasági viszonyokra. Oly olcsón lehet ma már különféle gyönyörű prémezési szőrméket kapni, hogy ezeknek az idén bizonyára jelentős kelete lesz.


Végezetül még egy gyakorlati tanáccsal szolgálunk. Szőrmében vagy jót - vagy semmit sem szabadna vennünk...

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98