Dtum
Login with Facebookk
1935 | Június

Elegancia, jókedv a Caritas garden partyján

Nemcsak autóversenynek beillő kocsipark, divatrevünek beillő elegancia, szépségversenynek beillő hölgygaléria volt vasárnap délután a Caitas garden-partiján, de ami ennél sokkal több: hangulat, kedély és jókedv is. A megjelentek névsorát meg sem próbálják összeállítani, annyian jelentek meg:

 

Ott volt az egész művészvilág és az úgynevezett társaság. Egy sereg remek, Budapesten soha nem látott ötlettel lepték meg a közönséget: luftballonversenyt rendeztek, amelynek az lesz a győztese, aki egy bizonyos számmal ellátott, felbocsátott és az uccára visszaesett luftballont meg fog találni.


A legnagyobb sikere-remélhetőleg megbocsájtják a többiek-talán mégis Törley Antalné pezsgőssátrának volt: kilenc egyforma ruhába ötlőzött gyönyörű hölgy árulta a pezsgőt, amelynek forgalmát az elegánsabb mulató is megirigyelhette volna, de legnagyobb konjukturája korában is, nemcsak ma, a szesztilalom idején.

 

Táncversenyt is rendeztek, amelynek győztesei Bornemissza Anna- Pallavicini György őrgróf, Apponyi Geraldine grófnő- Lichtenstein János herceg, Muráti Lili- Szapáry Antal gróf, Muzslay Istvánné - Nagy Antal.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98