Dtum
Login with Facebookk
1938 | November

Megkezdődött a műkorcsolyázók és jéghokizók nagy „hadgyakorlata”

Vasárnap mozgalmas élet volt a városligeti Műjégpályán. A közönség nagy számban kereste fel a kitűnő műjeget és a kora reggeli óráktól kezdve késő estig víg sportélet uralkodott a BKE pompás jégsporttelepén.

A versenyzők az egész vonalon megkezdték a nagy „hadgyakorlatot”. Reggel 8 órakor jéghoki tréning volt. A Budapesti Korcsolyázó Egylet két csapata mérkőzött egymással és kipróbálták Grünnt, a kitűnő pozsonyi játékost, aki jelenleg a budapesti Műegyetem hallgatója. Grünn bevált és ő lesz a BKE kapusa.

A déli órákban a műkorcsolyázók léptek a porondra. A legfrissebb Kállay Kristóf volt, akit a szakértők külön is figyeltek és általános volt a megállapítás, hogy a magyar műkorcsolyázásnak ez a nagy tehetsége Londonban rendkívül sokat tanult és az elsajátított új gyakorlatok majd nemzetközi téren is kamatoztathatók lesznek.

Most kezdte meg tréningjét Terták Elemér, a tavalyi bajnok is. A hölgyek közül Szilassy Nadinka és Erdős Klári gyakorlatoztak. A Botond-lányok még nem jelentek meg, mert – amint más helyen beszámoltunk – ők Londonban szerepeltek rendkívül nagy sikerrel.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98