Dtum
Login with Facebookk
1940 | Február

Paprikás hangulatban biztosan nyertek a zöld-fehérek

Ferencváros – Szeged 4:1 (0:1)

BEAC-sporttelep – 6000 néző – Bíró: Rubint
A szegedi csapatban Tóth, a Ferencvárosban Csikós védett. A ferencvárosi kapusnak csak kétszer volt szüksége bravúrra, mert azután alig kapott labdát. A második félidőben egyetlen egyszer sem kellett védenie.

Az első félidő 4. percében Bognár lefutott s kapu mellé helyezte a labdát, a játékvezető azonban a határbíró ítélkezése ellenére is kornert ítélt. Ebből a kornerből szerezte Bihámi a szegediek egyetlen gólját!

Változatos támadások következtek. Néha úgy csúszkálnak a játékosok, mintha nem is futballisták, hanem jéghokisták lennének. Sárosi dr. térdét az 5 percben megrúgták! A második félidőben erősen ostromolt a Ferencváros.

A 15. percben fejelte be Kiszely a kiegyenlítő gólt, majd a 18. percben Tátrai 45 méterről zúgó lövéssel vezetéshez juttatta a Ferencvárost. Ezután történt, hogy Harangozó az előtte futó Lázár lábát hátulról elrúgta, a ferencvárosi játék földre zuhant.

A játékvezető Harangozót azonnal kizárta a játékból. Erre paprikás hangulat keletkezett. A játékvezető azonban határozott volt. A 10. percben Sárosi Béla bátyjához adta a labdát, aki a robogó Kiszelyhez „tálalt” és a tank lövése védhetetlen volt. 3:1.

A negyedik gólt Suhai beadásából Sárosi dr. küldte a kapuba, még pedig úgy, hogy a kifutó kapus kezéből kaparintotta meg a labdát.

Sárosi Béla, Hámori, Polgár és Tátrai máris nagyon jól játszottak. A szegedieknél Bognár volt a legveszélyesebb. Jó volt Gyarmati is.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Sárosi és Tóth harca a labdáért Tátrai hatalmas 35 méterről lőtt gólja Suhaji és Baróti harca a labdáért A Ferencváros kivonul tócsákkal tarkított pályára Tócsák között is győzött a Ferencváros a Szeged ellen
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98