Dtum
Login with Facebookk
1942 | Augusztus

Óriási közönség előtt, sok indulóval, zajlott le a rövidtávú kajakbajnokság

Nagyszerű időben, a csepeli WMTK vízitelepén rendezte az Országos Kajak Szövetség, ez idei rövidtávú bajnokságait. A szombat-vasárnapi víkendezők sok ezerre menő tömege lepte el a két partot, végig a verseny 600, illetve 1000 méteres szakaszán.

Rengeteg induló, majdnem minden számban 5 csónak vett részt a bajnokságon, ami ennek a fiatal versenysportágnak nagy tömegsporttá való kifejlődését jelenti. Az egyéni versenyben újra Balatoni Kamill és Déry Emil jeleskedett.

Férfi két- és négyülésesben s a női kettesben a Pannonia TE győzött, míg a női négyest a WMTK hölgyei nyerték. Ifjúsági versenyszámokban a budapesti és a WM leventék vívtak óriás küzdelmet. A 10-esben nagy meglepetésre a csepeli b) csapat győzött a pestiekkel szemben.

A nagyszerű verseny után, kedves családi ünnep keretében búcsúztatta a WMTK, Rückstoffer művezetőt, a kajakosztály vezetőjét, aki áthelyezés folytán megvált a szakosztály éléről. Távozása nagy veszteség nem csak a WMTK, hanem a magyar kajaksport számára is. Az ő szakértelme és lelkes odaadása mindig nagy segítségére volt a fiatal kajak szövetségnek.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
A jövő ígéretei - Az Urbányi-Erdei kettős (WMTK) Az egyik bajnok támogatja a másikat - Balatoni gyúrja Déry Emmy izmait A bajnok Balatoni beszélget dr. Kammermayer Oszkár szövetségi elnökkel
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98