Dtum
Login with Facebookk
1942 | Július

Éjszaka kiugrott a robogó taxiból egy énekesnő

Titokzatos eset játszódott le vasárnap kora hajnalban a Thököly-uton. Félnégy óra tájban lassan hajtott az uton autótaxijával Pintér István sofőr a Keleti – pályaudvar irányában. A sofőr észrevette, hogy az uton egy csinos fiatal nőt támogat egy férfi. Amikor a férfi is meglátta a taxit, integetni kezdett. A sofőr megállt és érdeklődött, mi baj. Az idegen férfi izgatottan mondta el, hogy a társaságában lévő hölgy rosszul lett. Arra kérte a sofőrt, hogy vigye be a nőt a Rókus- kórházba. A gépkocsi vezetője vállalkozott is erre és az idegen férfivel együtt támogatta be a nőt a taxiba. Becsukták a gépkocsi ajtaját és Pintér sebesen hajtott a kórház felé, miután látta, hogy a nő valóban rosszul van és bizonyára sürgős orvosi segítségre van szüksége.

Alig haladt 20-30 métert az autó, Pintér egyszerre azt hallotta, hogy zörren a taxi ajtaja. Hátranézett: látta, hogy az ajtó kinyílt. Érthetetlennek találta a dolgot, mert tudta, hogy önmagától nem nyílhatik ki az ajtó, biztos volt benne, hogy jól becsukta. Fékezett, megállt és kiszállt a kocsiból.

Döbbenten látta: a taxi üres, a nő már nem ül benne. Megdöbbenése méginkább fokozódott, amikor hátranézett és megpillantotta a leányt, aki néhány méterrel az autó mögött véres fejjel, eszméletlenül hever az uttesten.

Nem volt idő habozásra, tüstént felemelte a leányt, ujra betette az autóba és a legközelebbi kórházhoz, a Magdolna- kórházhoz robogott. A még mindig eszméletlen fiatal nőt az orvosok megvizsgálták és megállapították, hogy agyrázkódást és sérüléseket szenvedett.
A kórházból értesítették a titokzatos ügyről a főkapitányságot, ahonnan azonnal bizottság érkezett a kórházba. Mindenekelőtt a leánynál talált iratokból megállapították, hogy
az ismeretlen nő neve Tóth Mária, 20 éves énekesnő.

Pintér Istvánt kihallgatta a bizottság. A sofőr részletesen elmondotta, hogy folyt le a hajnali találkozás a Thököly- uton és a leghatározottabban kijelentette: a rejtélyes baleset nem játszódhatott le másként, csak ugy, hogy a nő maga nyitotta ki a robogó kocsi ajtaját és kiugrott a robogó taxiból. A tényállást még nem lehetett tisztázni, mert Tóth Máriát eddig nem hallgathatták ki.

A rendőrség természetesen megindította a nyomozást és keresi az ismeretlen férfit, aki az énekesnőt a taxiba beültette, mert valószínűnek tartják, hogy az felvilágosítást adhat, ha nem magáról a balesetről, de legalább annak előzményeiről.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98