Dtum
Login with Facebookk
1944 | Szeptember

Rejtélyes módon eltűnt Ráczbolyi Ferenc, a Péti Nitrogén igazgatója

Az elmult hetekben eddig megfejthetetlen körülmények között tűnt el a gazdasági életből és munkahelyéről Rábczbolyi Ferenc, a Péti Nitrogén igazgatója, a nagyjelentőségű magyar közgazdasági vállalkozás egyik legfontosabb irányítója, aki elsősorban a vállalat kereskedelmi és külkereskedelmi ügyeinek intézésében vett részt.

Ráczbolyi Ferenc több mint három héttel ezelőtt üzleti útra indult, amelyről mindmáig nem érkezett vissza, s mint megállapítást nyert, útjának céljához sem érkezett meg. Eltűnése rejtélyének felderítésén a vállalat természetesen minden irányban és minden eszközzel munkálkodik.

Néhány nappal ezelőtt a nagy déli lap, a Pest közölte a következő hirdetést:

Felkérjük mindazokat, akik folyó év augusztus hó 28-án a 11 órakor induló losonc berlini gyorsvonattal utaztak és azóta Magyarországra visszatértek, szíveskedjenek mielőbb a 317- 974 számot 9- 2 óráig felhívni

A hirdetés mögött Ráczbolyi igazgató eltűnésének rejtélye áll, a megadott szám a péti Nitrogén Rt. Telefonszáma, ahol azóta állandó ügyelettel várják a befutó értesítéseket.
A vállalat természetesen minden rendelkezésére álló fórum útján igyekszik fontos vezető személyének felkutatást elérni.

Az eddigi eljárások és érdeklődések azonban mindeddig eredménytelenek maradtak, ezért került sor arra, hogy nyilvános hirdetés útján kíséreljenek meg világosságot deríteni az út részleteire s a vállalatnál továbbra is bizalommal várják Ráczbolyi igazgató útitársainak jelentkezését, akik a rendkívüli körülmények közt lezajlott út történetét, részleteit elmondanák s így segítséget nyujtatnának az igazgató nyomának felkutatásához.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98