Dtum
Login with Facebookk
1916 | Július

FTC – III. ker. TVE. 0:0

Margitszigeti pálya. 1300 néző. Bíró: Oláh Aladár.
A tavaszi hadimérkőzések második helyének kérdését döntötte el a két csapat mérkőzése. A második helyet egyenlő pontszámmal, de jobb goalarányával a Ferencvárosiak foglalták el.

A mai mérkőzés, a mely az előrehaladott idényben is nagy számu közönséget csalt ki a szigeti-pályára nívótlan, érdektelen küzdelmet hozott. Az FTC Kiss helyén játszott tartalékkal, míg a III. kerület az utóbbi időben szerepelt csapatával állott ki.

Mindkét csapaton meglátszottak a hosszu tavaszi szezon fáradalmai és a letörés félreismerhetetlen jelei. Tervszerű kombinácziós játéknak nyomát sem láthattuk és sikeres egyéni akcziókban sem bővelkedett a játék. A Vívók csapatában a két hátvéd és Kollár játéka érdemel említést, míg az FTC-nél Payer, Feldmann és Szamosi voltak jók.

A játék mindkét félidejében a Vívók voltak a támadók. Az első félidőben a vívó-csatárok az állandó fölény mellett sem igyekeztek tulságosan goalt lőni, és a játék unalmas egyhanguságából csak az utolsó félórában engedett, mikor a III. kerület számos goalhelyzete felvillanyozta a kedélyeket, s a közönség buzdító tetszésnyilvánítására a csapatok is nagyobb hévvel feküdtek bele a játékba.

Az utolsó 30 perc a Vívók domináló fölényét mutatta, de majd a jól tömörülő FTC. védelem majd saját csatáraik tehetetlensége megakadályozta pozitív eredmény elérésében. A III. kerület fölényét jellemzi a korner arány is mely 4:1 volt a javukra.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98