Dtum
Login with Facebookk
1916 | Március

A tulvilági élet

Newyorki ujságok érdekes hirt közöltek egy szellem megjelenéséről, ami valósággal forrongásba hozta az amerikai spiritiszta társaságot. E társaság titkára, dr. Hudgson, a mult év december havában meghalt. Halála előtt fogadalmat tett Hyslop columbiai egyetemi tanárnak és kiadójának, dr. Funknak, hogy a túlvilágról mindenáron üzenetet fog neki küldeni.

 

Az elhunyt két barátja most határozottan állitja, hogy Hudgson szelleme többször megjelent nekik és ennek bizonyitására könyvet irtak, amely nemrég jelent meg. Ebben a könyvben a szerzők elmondják, hogy a holtak túlvilági lények testébe költöznek és hogy alig tudják elviselni a földi légkör sulyát.

 

Hudgson szelleme tehát kijelentette, hogy nem maradhat sokáig barátai társaságában, mert a lélegzés nagyon nehezére esik; médium közvetitésével azonban üzeneteket küldött számukra. Hudgson szelleme szerint a halál valósággal gyönyör és abban a pillanatban, amikor a lélek elröppen porhüvelyéből, erős rázkódást érez az ember, ami egy pillanatra az eszméletünket veszi el; elmondja még, hogy a légürben való tovaszállás valami kimondhatatlanul édes érzés.

Hyslop és Funk meg van arról győződve, hogy Hudgson közlései alapján meg lehet majd alkotni a túlvilági élet tudományos fogalmát.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98