Dtum
Login with Facebookk
1918 | Február

Törekvés SE – BTC 5:2 (3:1)

Hungária-úti pálya. Bíró: Békés Mór
A várakozásnak megfelelően biztosan győzött a vasutas csapat inferiorisnak vélt ellenfele ellen, mely gyenge összeállítása ellenére is meglepő formát mutatott. A vasutas csapat mai összeállításában jó összbenyomást tett; védelme máris kifogástalan, fedezetsora agilis, erős, sőt hellyel-közzel durva, míg csatársora a mezőnyben szépen kombinál, de még nem elég határozott.

Egyénileg Horváth, Hauswald és Csapkai érdemelnek dicséretet. A BTC Kertész nélkül, de a harctérről megjött Kanyaurekkel megerősödve állott fel s különösen a második félidőben kevés tréningjét meghazudtoló jó formát mutatott.

Ha védelme az első félidőben jobban megállja a helyét, könnyen más lehetett volna az eredmény. Különösen csatársorának a második félidőben mutatott szép összjátéka érdemel említést. Egyénileg Kanyaurek, Szántó II. és Dobó IV. váltak ki.

Az első két gólt Csapkav lövi a 2. és 19. percben mindkettő könnyen védhető labda volt, mely csak Stier jóvoltából jutott a hálóba. A BTC a 33. percben éri el első gólját. Szántó II. lefutásából Szántó I. lövése révén. A 34. percben lövi Nagy a Törekvés harmadik gólját.

A második félidő 10. percében lövi Nagy a Törekvés negyedik gólját. Alig egy percre rá a BTC is gólt ér el Schenk révén. Ezután a játék eldurvult, aminek Ging és Gruber kiállítása lett a következménye. A mérkőzés utolsó percében lövi Csapkay az ötödik gólt.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
A Törekvés csapata A BTC csapata
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98