Dtum
Login with Facebookk
1918 | November

Hadi bajnokság: MTK – BTC 5:3 (4:1)

Hungária-uti pálya 4000 néző, Bíró Reich Zsigmond.
Fölényes játék után könnyen győzött a MTK csapata, mely rendkívül nehéz, síkos talajon nagy technikai tudásával egyszerűen legyőzte ellenfelét. A MTK ma Nagy József távolléte miatt uj összeállítással kísérletezett, mely nagyjában egészében megfelelt a várakozásnak. Takácsot a kapott gólokért nem érhet gáncs, különben kevés dolgát jól végezte.

A Feldmann – Kertész II. hátvédpár igen bizonytalan játszott a síkos talajon, különösen Feldmann gyenge formája volt feltűnő, Kertész sem tudott megbékélni uj szerepével. Kitűnően játszott Nyul I. a centerhalf helyén, míg Nyul II. a jobbfedezet posztján végzett dicséretreméltó munkát míg Vágó csapatának leggyengébb tagja volt.

A csatársorban a Braun – Konrád II. jobbszárny volt elemében. Braun hatalmas rushel keresztülvitt támadásai Konrád II. finom passzjátéka, labdavitele és driblingjei egyaránt dicséretet érdemlenek. Schaffer még mindig nem fitt, bár láttunk tőle néhány szép akciót is.

Schlossernek rossz napja volt, míg Winkler a balszélen kevés labdát kapott ugyan, de azokat a legtöbbször igen jól továbbította. A BTC a játék első husz percében rendkívül lelkes, agilis játékot produkált, ugy hogy a vezető gólt is sikerül elérnie. de erős tempótól rövidesen kifulladt és annyira visszaesett, hogy nem tudott többé erélyes ellenállást kifejteni. Bihari a gólokért nem okolható.

A hátvédek közül Kőszegi hibátlanul dolgozott, de Kertész bizonytalan volt. A fedezetsor és a csapat legjobb embere Ficere volt a jobbhalf posztján. A csatársorban csupán a Schwenk - Szánthó II. balszárny elégített ki.

Az első gólt még a 3. percben a BTC éri el kornerből Rauchmaul, révén. A 20. percben Konrád II. kiegyenlít. A 23. percben Konrád II., a 36. percben Schaffer és a 43. percben Braun további három gólt lő. A második félidő 6. percében Schaffer, a 18. percben Braun, a 28. és 31. percben Schlosser lőtte az MTK góljait. A gólok sorát Vágó védhetetlen öngólja fejezte be a 34. percben.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98