Dtum
Login with Facebookk
1921 | December

Holtponton a városligeti gyermek-holttest nyomozása

Vidéken keresik a gyilkost


Éppen ma egy hete, mint a Hétfői Napló jelentette, a városligeti Washington-szobor mellett, a bokrok között egy zsákba csomagolt gyermekholttestet találtak. A hullát dr. Kesnyetes Balázs törvényszéki orvos felboncolta és megállapitotta, hogy a körülbelül négyéves fiú gyilkosság áldozata lett. A holttest már foszlásnak indult, ugy hogy a gyilkosságnak már hetekkel ezelőtt kellett történnie.

 

A főkapitányságon dr. Radocsay rendőrkapitány egy egész detektívcsoporttal lázasan nyomoz a büntény ügyében, eredményt azonban mindezideig nem tudnak elérni, még a gyermek személyazonosságát sem tudták megállapitani. Az utóbbi hetekben eltűnt gyermekek szüleinek a detektivek felmutatták a holttest fényképét, de sehol sem ismertek rá eltűnt gyermekükre.

 

Az egy hét alatt a gyilkosnak bőven volt ideje a szökésre, valószínűleg el is tünt már a fővárosból. A rendőrség véleménye szerint a gyilkosságot Budapest környékén követték el és a zsákba varott hullát vonaton, vagy villamoson hozták a városba, a sötétség leple alatt, aztán kivitték a városligeti bokrok közé.

 

A nyomozást most vidékre is kiterjesztik és a környékbeli vonatok és villamosok kalauzai között érdeklődnek, hogy nem láttak-e egy hete valamelyik utasnál zsákbavarrott csomagot.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98