Dtum
Login with Facebookk
1924 | Május

A fűszerkereskedő és egy kilenc éves lány szerelme

A rendőrségre tegnap előállították G. J. fűszerkereskedőt, akinek a Mester utcában van üzlete, G. J., aki többgyermekes családapa, egy kilenc éves leánnyal folytatott szerelmi viszonyt. A kisleány szülei félév múlva rájöttek erre és a bestiális embert följelentették.


A fűszerkereskedő egy rákospalotai munkás kilenc éves leányát, aki Budapesten dolgozó apjának ebédet szokott behozni, egyszer elfogta a Mester-utcában. Beszélgetett vele, majd becsalta üzletébe, bezárta az ajtót és erkölcstelen merényletet követett el ellene. A kisleány azóta csaknem minden nap megjelent a kereskedő üzletében, aki ilyenkor lezárta az üzletet és az ajtóra kis táblát akasztott ki ezzel a felírással: Rögtön jövök!


A kisleány szüleinek feltűnt, hogy a gyermek napról-napra rosszabbul néz ki. Sápadt, sovány és ugyanakkor feltűnt nekik, hogy állandóan pénz, cukor és déligyümölcs van nála. Amikor megkérdezték, hogy honnan szerzi a pénzt és az édességet, azt felelte, hogy a fűszerkereskedő üzletét takarítja és ezért kap pénzt.


A szülőknek gyanus volt a dolog és a kisleányt titokban megfigyelték. Észrevették, hogy amikor a leány bemegy a Mester-utcai üzletbe, a kereskedő rögtön bezárja az ajtót és Rögtön jövök jelzésű táblát akaszt ki az ajtóra. A szülők gyanut fogtak, azonnal rendőrt hivattak, akinek a közbelépésére a kereskedő kinyitotta az üzletet.


A kisleányt az üzlet mögött levő kis helyiségben sírva találták. A gyermek a szüleinek bevallotta, hogy a kereskedővel rendszeres szerelmi viszonyt folytatott, amit a kereskedő nem tudott letagadni. A bestiális embert a rendőr előállította a IX. kerületi rendőrkapitányságra, ahonnan a főkapitányságra került és ott letartóztatták.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98