Dtum
Login with Facebookk
1931 | Február

A nagy vágy – Hogyan lehet bejutni a filmstudiókba?

Trükkök és ötletek

Hollywoodi levelezőinktől.


Ha hinni lehet az amerikai statisztikusoknak, akkor a föld népességének egytized része vágyik arra, hogy belekerüljön az amerikai filmműtermekbe. A legravaszabb trükköket és ötleteket használják fel a jelentkezők és vágyódók arra, hogy a rácson túl kerüljenek és e trükkök között igen gyakran akadnak olyanok, amelyek burleszkfordulatoknak is fel lehetne használni.

Fénykép a férfiingben


Így például egy fiatal leány, aki egy hollywoodi mosódában volt alkalmazva, hétről hétre ráragasztotta fényképét arra a kartonra, amelyet a férfiingekbe helyeznek el szállítás előtt, hogy össze ne gyűrődjenek. Ezek az ingek tudniillik King Vidor ingei voltak.
Ugyancsak nemrégiben történt, hogy Cecil B. de Mille, a kiváló rendező levelet kapott, amelyhez egy fiatal leány karcsú lábainak fényképe volt mellékelve. Hajlandó volna engem leszerződtetni? – írta az ismeretlen levélíró.

Egy 33 éves hölgy…


Ugyancsak Cecil B. de Mille a hőse a következő történetnek is. Néhány év előtt adoptált egy kisgyermeket, amiről az amerikai sajtó természetesen bőven és részletesen beszámolt. Röviddel később levelet kapott egy kis vidéki városból, egy hölgytől, aki megírta neki, hogy 33 éves és szívesen adoptáltatná ő is m agát a kiváló rendezővel. De Mille nagyon udvariasan, de elutasítólag válaszolt a hölgynek, aki azonban erre való tekintet nélkül néhány nappal később személyesen jelent meg De Mille villájában, ahonnan megfelelő rendőri segédlettel kellett eltávolítani.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
King Vidor Cecil B. de Mille
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98