Dtum
Login with Facebookk
1934 | Február

Wolff Károlyon vasárnap mandula- műtétet hajtottak végre

A múlt hét eleje óta Wolff Károly, a kereszténypárt vezére, gyöngélkedett és lakásán az ágyat őrizte.


Wolff Károlyt rendkívül kimerítette az elmúlt hetek testet - lelket ölő közéleti munkássága, főleg az új fővárosi törvényjavaslattal kapcsolatos gyűlések, tanácskozások és a Ház délelőtt és délután folyó bizottsági tárgyalásai. Kedden Wolff Károly a közigazgatási és közjogi bizottság együttes ülésén oly kimerültnek látszott, hogy barátai és párthívei rábeszélték, hagyja ott a tanácskozást és menjen haza pihenni. Wolff Károly azóta ki sem mozdult lakásáról és orvosai kikapcsolódást, zavartalan nyugalmat írtak elő számára. A hét végére a pártvezér, akit fia, dr. ifj. Wolff Károly gyógykezelt, már sokkal jobban érezte magát, a vérnyomása örvendetesen enyhült és közérzete jelentékenyen javult.


Vasárnap délelőtt, miután Wolff Károly az utóbbi időben állandóan torokfájásról panaszkodott, orvosai mandulaműtétet hajtottak rajta végre.


A könnyű operáció, amely csupán néhány percig tartott, kitűnően sikerült és bár Wolff Károly ágyban töltötte a vasárnapot, jól érezte magát és fájdalmakról sem panaszkodott. A vasárnap esti órákban terjedt el politikai körökben Wolff Károly betegségének híre, amelyet pártkülönbség nélkül együttérzéssel és őszinte sajnálkozással fogadtak. Este tíz óra után a fővárosi kereszténypárt, a keresztény gazdasági párt tagjai és legkülönbözőbb pártállású politikusok is szakadatlanul érdeklődtek Wolff Károly állapota iránt: mindnyájan megnyugvást keltő híreket kaptak dr. ifj. Wolff Károlytól, aki édesapja mellett töltötte a vasárnapot.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98