Dtum
Login with Facebookk
1944 | Február

Ferencváros – FTC 7:5

Gyetvay igen jól játszott a zöldfehérek mérkőzésén

Meglepő nagyszámú közönség vonult ki vasárnap délelőtt az FTC A tribünje mögötti új gyakorló pályára, hogy tanúja lehessen a zöldfehérek első komolyabb tavaszi edzőmérkőzésének.

A játékra kiéhezett ferencvárosi szurkoló gárda nem is csalódott várakozásában, mert a „nagy Fradi” és a „kis Fradi” összecsapásánál szemügyre vehette a Ferencváros valamennyi itthon lévő és számba jöhető játékosát. Mindössze a szegedi honvédválogatottban szereplő Rudas és Tátrai hiányzott az élgárdából - a többiek kivétel nélkül a „fedélzeten”, illetőleg a sártengerben voltak…

A népes edzőmérkőzés legkellemesebb meglepetése Gyetvai váratlanul kitűnő játéka volt. A népszerű balszélső legjobb napjaira emlékeztető lendülettel és gyorsasággal mozgott! Mind elfutásai, mind beadásai kifogástalanok voltak. Vállalkozó kedve is visszatért, amit két remekbeszabott régifajta „Gyetvás-gól” bizonyított. Ha továbbra is tartani tudja ezt a formáját, akkor egyszeriben megoldódik a Ferencváros balszélső válsága.

Egyébként ezúttal a csatárok mutattak jobb játékot, amit némileg érthetővé tesz az a körülmény, hogy a mély talajon a védők sokkal nehezebben tudtak fordulni, no meg a gyors Rudas hiánya is nagyon érezhető volt. Különösen Sárosi dr. volt elemében, aki sok szép támadást indított el és fejezett be góllal. Sipos is jól mozgott, Gyulai és Hernádi azonban nehezen tudott megbirkózni a talajjal.

Az FTC-ből a rendkívül mozgékony Petz és Onódy tűnt ki leginkább és – a sok gól ellenére is – Mezőfi a kapuban.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
Sárosi dr. támadást indít az amatőr zöldfehérek kapuja ellen.jpg Mezőfi, az FTC kapusa vetődve védi Gyetvay hatalmas bombáját.jpg
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98