Dtum
Login with Facebookk
1923 | Március

MTK – KAC 3:2 (2:0)

Hungária-úti pálya. – Bíró: Békés Mór.

A kispestiek legtöbbjének befűtött múlt vasárnap a margitszigeti fűtetlen öltöző úgy, hogy a csapat nagy része gyengélkedik. Békés füttyjelzésére a következő mindkét részről tartalékokkal bőven vegyített csapat lép a porondra.

MTK: Fábián - Mandl, Sankey - Kluger, Vágó, Kovács - Senkey II., Weisz L., Nadler, Siklóssy, Rakitovszky.
Kispest: Biri - Müller, Dudás - Eberhardt, Déri, Neuwirth - Ley, Porubszky, Birko, Ölvedy, Norik.

Az első Kispesti lefutás majdnem eredménnyel jár, de Fábián elkapja a labdát. MTK kornere veszélyes helyzetet teremt a kispesti kapu előtt, ahol Biri ment. Siklóssy erős lövése Birinél akad meg, de már Siklóssy következő támadása Nádler révén eredménnyel jár. Ugyancsak eredményes Weisz Lulu egyéni játéka, amelyből az MTK az egész félidőben lapos passzjátékával dominálja a helyzetet, de több gól nem esik, míg a KAC jobbszélsője egy biztos gólhelyzetet hibáz.

A második félidőben mindkét csapat kicseréli néhány játékosát. Kispest rögtön a félidő elején Porubszky révén gólt ér el. Rögtön rá Senkey II. lefutja az egész védelmet és a labdát ballábbal a kapuba továbbítja (3:1), Siklóssy hatalmas szabadrúgását Dudás kornerre fejeli, amelyet azután Biri tesz ártalmatlanná. Közvetlen a megrövidített félidő befejezése előtt Ölvedy befelé ívelt kornert rúg, amelyet a KAC belső csatárai a gólba nyomnak.

A gyenge iramban lefolyt mérkőzésen egyik fél sem erőltette meg magát. Az MTK fedezetei, mint csatárok, természetesen elfogadható formát a KAC tartalékjai sem.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98