Dtum
Login with Facebookk
1927 | Február

Dovertól Bagdadig lehet kedvezményes áron utazni és szállitani a Budapesti Nemzetközi Vásárra

A gazdasági konszolidáció előrehaladásával egyre jobban leomolnak a korlátok a különböző államok között, könnyebbé és sürübbé válik a forgalom s a gazdasági érintkezés. A viszonyoknak ez az örvendetes fejlődése természetesen kihat a különböző országokban rendezett kiállitásokra is, amelyek nemzetközisége egyre jobban fejlődik.

A fejlődés e jeleit tapasztalhatjuk évről-évre a Budapesti Nemzetközi Vásáron is, amelynek arányai folyton nőnek, szaporodnak a kiállitók és gyarapodnak a látogatók.

Ez idén remélhetően már teljes nemzetközi tarkaságban fog kibontakozni a Budapesti Nemzetközi Vásár internacionális jellege, kivált a vásár vezetőségének müködése folytán, amely megkönnyiti a kiállitandó áruk ideszállitását és az érdeklődők Budapestre és visszautazását. Ez idén már Dovertól Bagdadig lehet kedvezményes áron utazni és szállitani a Budapesti Nemzetközi Vásárra.

A vásár iránt különben az érdeklődés oly nagy, hogy már eddig a kijelölt kiállitási helynek csaknem egész területét igénybevették. Különösen a bőrönd, bőrdiszmü, butor, kerámia, porcellán, üvegipar, kosáripar, papir, irógép, fémáru, háztartási cikk, gépipar, valamint a mezőgazdasági gépek csoportja lesz nagyterjedelmü és a kiállitók által dusan igénybevett. E szakmák valamennyije nagyobb területeket foglalt le, mint a mult évben.

A vásár vezetősége már most kénytelen a kiállitási területet bőviteni az Iparcsarnok körül létesitendő uj különpavillonok által, amelyek mind igen modern és kényelmes épitmények lesznek.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
A Budapesti Nemzetközi Vásár évek óta Magyarország legjelentősebb gazdasági eseménye. Horthy Miklós kormányzó megnyitja a Budapesti Nemzetközi Vásárt
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98