Dtum
Login with Facebookk
1928 | Május

Nagyarányu exportüzleteket bonyolitottak le az idei árumintavásáron

Ma este 6 órakor bezárul a Budapesti Nemzetközi Vásár.
A kiállítók közül sokan a vásár nyitvatartásának meghosszabbítását kérték, de a vezetőség a programmszerű zárás mellett határozott. Egyrészt ennek, másrészt pedig a vásár kétségtelenül nagy sikerének tulajdonítható, hogy a közönség vasárnap már a kora reggeli órákban hosszu gyalog- és autókaravánokban indult meg a vásár felé.

A vásár vasárnapi látogatói között voltak az újonnan érkezett külföldi vendégek is, így többek közt az olasz-magyar idegenforgalmi tanácskozás alkalmából szombat este óta Budapesten időző nagy olasz bizottság is.

Ott láttuk az olasz kereskedelemügyi és az olasz légügyi miniszterium megbizottjait, valamint Róma kormányzóságának, az olasz automobilclub, az olasz gyáripari szövetség, az olasz nemzeti kereskedelmi egyesület, az olasz turisztikai társaság és az olasz közoktatásügyi miniszterium hivatalos kiküldöttjét.

Hír szerint a vásáron igen jelentős belföldi és exportüzleteket bonyolítottak le. A vásárlók legnagyobb része – a magyar vidéken kívül – főképen a keleti és balkáni államok kereskedőiből rekrutálódik.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98