Dtum
Login with Facebookk
1933 | Január

Észak- Amerikában mindenki naponta új fogkefét használ

Amerikából zseniális találmány indult el útjára: praktikus fogkefe ez, amely lehetővé teszi, hogy az emberek, szakítva évszázados szokásukkal, a jövőben akár mindennap vadonatúj fogkefét használhassanak.

 

Az újfajta fogkefekészlet egy állandóan használható nyél és hozzá tartozó kefebetét, amelyek olcsóságuknál fogva néhányszori használat után egyszerűen eldobhatók, anélkül, hogy a fogápolás költségeit megdrágítanák. A kefebetétek nem kemény sörtéből, hanem növényi rostokból készülnek, amelyek rugalmasságuknál fogva a fogakat ragyogó fehérre tisztítják és a foghúst sem sérthetik meg. E higienikus szájápolásnak korszakalkotó jelentősége van.

 

Köztudomású, hogy a huzamosabb ideig használt sörtefogkefe valóságos tenyészhelye a bacilusoknak és ha az ilyen fertőzött fogkefe kemény sörtéi a foghúst felsértik, az könnyen súlyos ínysérülést, foghússorvadást és foglazulást idézhet elő. Érthető, ha a mindennap új fogkefe, amely Rody néven világszabadalmat élvez úgy Amerikában, mint a nyugati országokban rövid pályafutása alatt páratlan népszerűségnek örvend. Bizonyára nálunk is nélkülözhetetlen szájápoló eszköze lesz minden intelligens embernek.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
26.214
Politika:
3.984
Gazdaság:
4.399
Kultúra:
3.776
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.144
Bulvár:
4.659
Kincskereső:
436
Páholy:
53
Blog:
221
Összes kép
37.144
Cikkekhez kapcsolódó képek:
36.780
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
3.984
Fórum témák:
109
Fórum hozzászólások:
650
Cikk hozzászólások:
98