Dtum
Login with Facebookk
1942 | Május

12 asztalon játszottak egyszerre a Sportcsarnokban a kaucsuklabda hősei

Hiába, a ping-pong (azaz bocsánat: asztalitenisz) még mindig népszerű sport nálunk. Negyed századdal ezelőtt Jakoby és sporttársai szerezték meg a magyar színeknek a világuralmat és ha ma nyitva állnának a nemzetközi határok, bizonyos, hogy Soós, Harangozó és az élgárda többi tagjai most is győzelmet győzelemre halmoznának. Az átszervezett asztalitenisz kiállotta a tűzpróbát.

Bajnoki címet nyertek
:
Női egyes: Farkas Gizi (DiMávag). Férfi páros: Harangozó fivérek (Szabadka). Női páros: Farkas Gizi (DiMávag) - Kolozsvári Sári (Kol. Postás). Férfi egyes: Harangozó Tibor (Szabadka) 2-4. Soós Ferenc (WMTK) Sidó Ferenc (DiMávag), Till Károly (DSC). Vegyes páros: Sidó (DiMávag) - Kolozsvári Sári (K. Postás).

Besztercey-Jakoby Roland elnök, Bánkuti László dr. ügyvezető és Szabó alelnök körültekintő és gondos irányításával jó munkát végzett a Szövetség, 250 versenyzőt állítottak ki a bajnoki küzdelmekre és pünkösd hétfőjének délelőttjén egyszerre 12 asztalon játszottak a Sportcsarnok nagytermében.

A verseny jó sportot hozott, a döntők nagy közönsége élvezettel figyelte a szebbnél-szebb és sokszor már cirkuszi produkciónak beillő játékot és hálás tapsokkal honorálta a legjobb játékosok munkáját.

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Mini galéria
12 asztalon egyszerre folyik a nagy ping-pong verseny Harangozó Tibor, a férfibajnok A szabadkai Harangozó fivérek Tibor és Vilmos Farkas Gizi, a hölgybajnok A legjobb hölgyjátékosok - Kolozsvári Sári, Farkas Gizi, Csovich Ica Soós Ferenc Sidó Ferenc Besztercey-Jacoby Roland a szövetség elnöke tanácskozik Bánkuti László dr.-ral
Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98