Dtum
Login with Facebookk
1934 | Július

Ottó királyfi nincs Olaszországban, nem is utazott el Belgiumból

Brüsszel, augusztus 5.

Az utóbbi napokban a nemzetközi sajtóban általános találgatás indult meg azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy tulajdonképpen hol tartózkodik Ottó királyfi.

Voltak olyan hírek, amelyek azt állították, hogy Ottó királyfi már átlépte az olasz határt, így például a Daily Mail állandóan azt hangoztatta, hogy a Steenockerzeelben beszerzett információk nem erősítik meg teljes bizonyossággal a volt trónörökös tartózkodási helyét.


A Chicago Tribune párizsi kiadása szombaton pedig azt írta, hogy egy osztrák monarchista küldöttség tartózkodik Steenpekerzeeben, ahol Zita királynéval és Ottó királyfival tárgyalnak a Habsburgok restaurációjának kérdéséről. A kalandos hírekkel szemben sikerült minden kétséget kizáró módon megállapítani, hogy Ottó királyfi tényleg Belgiumban tartózkodik.

A királyfi pénteken Steenockerzeeből jövet Namurba érkezett, ahol meglátogatta egyik volt tanárát, egy namuri papot, aki oktatója volt a királyfinak a löweni egyetemen. A királyfi tanára közölte az újságíróval, hogy Ottó szorgalmasan folytatja tanulmányait és jelenleg doktorátusra készül, disszertációjának címe: Az agrárkérdés Ausztriában és Magyarországon…

Megosztás:

A cikkhez még nem tartozik egyetlen hozzászólás sem!
Legyen Ön az első! Hozzászólás írásához kattintson ide!


Kapcsolódó cikkek
Cikk-ajánló
Adatbázis informácikó
Feltöltöttség:
46%
Összes publikáció:
27.378
Politika:
4.183
Gazdaság:
4.597
Kultúra:
3.840
Tudomány-t.:
3.429
Sport:
4.354
Bulvár:
5.022
Kincskereső:
436
Páholy:
64
Blog:
230
Összes kép
37.374
Cikkekhez kapcsolódó képek:
37.010
Privát huszadik század képek:
364
Regisztrált felhasználók:
4.183
Fórum témák:
187
Fórum hozzászólások:
847
Cikk hozzászólások:
98